zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

HWD 2 - ZVOB 1  6 - 1  (3 - 0)

ZVOB 1 zakt zwaar door de ondergrens tegen HWD 2.

 

Op vrijdag 8 februari om 19:00 uur moest ZVOB 1 aantreden tegen HWD 2 in het topsportcentrum.
Op een niet aller daagse dag en tijdstip werd vol goede moed aan de strijd begonnen. Zonder aanvoerder Arjan Schipper (Werk) voor hem speelde Willem Verzendaal en de enigszins geblesseerde Marien Mourits in het doel.
Al snel werd duidelijk dat het niet ging lukken deze avond voor ZVOB, met kon de bal niet in de ploeg houden en er wed te weinig bewogen in de voorste linies en ook verdedigend was het allemaal niet heel erg best. Zonder HWD 2 te kort te doen want die jongens speelde met veel bezieling deze wedstrijd en werden dan ook meer dan terecht de winnaar van deze wedstrijd die nooit een wedstrijd werd. Aan het einde stond er dan ook een verdiende 6 – 1 overwinning op de borden voor de Rotterdammers. De ere treffer werd bij een 6 – 0 achterstand gescoord door Perry, dit als hele kleine pleister op de wonden van de Oud Beijerlanders.
Weinig tijd om te treuren is er niet want over 3 dagen staat TPP 5 weer te wachten voor het volgende duel.
 
ZVOB speelde in de volgende opstelling: 1. Marien Mourits, 2. Joey Maal©, 5. Johan Mourits, 6. Dylan Maal, 7. Willem Verzendaal, 9. Perry Akkerman, 10. Arjan Mourits.

Doelpuntenmakers:

Perry Akkerman 1x