zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

ZVOB 1 - TPP 5  12 - 0  (6 - 0)

ZVOB 1 laat zien dat het ook wel goed kan voetballen tegen TPP 5.

 

Na de kansloze nederlaag van afgelopen vrijdag tegen HWD 2 was ZVOB er opgebrand om deze nederlaag weg te spoelen, TPP 5 moest hiervan het “slachtoffer” worden.
Een late afmelding van Johan Mourits en de nog steeds niet fitte Marien Mourits werd Harold Rijsdijk bereid gevonden om als stand in te fungeren als Marien te veel last zou krijgen van zijn ongemakken, voor Johan werd geen vervanger opgeroepen .
Vanaf de aftrap was er een getergd ZVOB te zien dat nu wel inzet toonde vanaf de eerste seconden van de wedstrijd. Na 3 minuten spelen was daar dan ook het eerste resultaat, een mooie 1-1 tussen Dylan en Joey Maal werd door Joey tot doelpunt gepromoveerd. (1 - 0) Na dit doelpunt probeerde TPP iets meer druk te zetten op het doel van Marien maar het meeste gevaar kwam van de thuisploeg. De keeper van TPP wist zich nog enigszins te onderscheiden met reddingen maar moest na 14 minuten zich gewonnen geven. Een mooie pas van Arjan Schipper werd door Perry goed afgewerkt. (2 – 0) In de 17e minuut is het Dylan die goed doorgaat en wederom Joey in stelling brengt en de 3 – 0 op het scorebord zet. Nog voor het rustsignaal weet ZVOB de score uit te bouwen naar 6 - 0 door doelpunten van Joey 2x en Arjan Schipper 1x.
Na de rust gaat ZVOB vrolijk verder mat scoren, in de 29e minuut resulteert dit in de 7 – 0 na een vlotte aanval is het Arjan Schipper die zijn 2e laat optekenen. Na de 8 – 0 van Perry neemt ZVOB iets gas terug zonder echt in de problemen te raken, met enkele schoten naast op reddingen van Marien Mourits komt TPP deze avond niet. Als Perry de 9 – 0 op de borden hebt gezet mag Marien naar de kant en krijgt Harold Rijsdijk de kans om zijn keeperskunsten te vertonen. Harold doet dat met verve want in de laatste 10 minuten van de wedstrijd weet ook hij zijn domein schoon te houden en zo de nul op het scorebord te behouden.
Er vallen dan nog wel 3 doelpunten aan de Oud Beijerlandse kant als respectievelijk Arjan Schipper 2x en Perry 1x de eindstand bepalen op 12 – 0 in het voordeel van de thuisclub. In de slotminuut krijgt de doelman van TPP nog een rode kaart als hij een doelpunt wil voorkomen door buiten zijn doelgebied de bal met de hand uit de lucht te pakken.
En zo kwam er een einde aan een veel besproken week waar ZVOB 1 op vrijdag hard onderuit ging en de daarop volgende maandag met een ruime overwinning van het veld stapte.
 
ZVOB speelde in de volgende opstelling: 1. Marien Mourits, 1. Harold Rijsdijk, 2. Joey Maal, 6. Dylan Maal, 7. Arjan Schipper©, 9. Perry Akkerman, 10. Arjan Mourits.

Doelpuntenmakers:

Joey Maal 4x           
Arjan Schipper 4x
Perry Akkerman 4x