zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

ZVOB 1 - WIA 2  6 - 6 (3 - 4)

ZVOB pakt eerste punt in 2019 tegen WIA 2.

Na 3 verloren wedstrijden in 2019 werd het tijd dat ZVOB 1 weer eens aan de goede kant van de score kwam te staan. Nu was de vraag of dit allemaal kon tegen de huidige nummer 2 van de ranglijst.
Echter binnen 13 minuten keek ZVOB al weer tegen een 0 – 3 achterstand aan, toch weet ZVOB iets terug te doen. Na 14 minuten spelen is het Dylan Maal die zijn schot op de paal ziet eindigen maar in de rebound is het Perry Akkerman die wel doel treft. (1 – 3) Nog in de zelfde minuut is het opnieuw Perry die weet te scoren na een assist van Dylan en zo lijkt ZVOB snel terug in de wedstijd te komen. (2 – 3) Niet lang stond deze stand op de boorden want 1 minuut later brengt WIA de marge weer op 2 doelpunten. (2 – 4) Toch weet ZVOB 5 minuten voor de rust de aansluitingstreffer te scoren als Arjan Schipper een aanval onderschept en opnieuw Perry in stelling brengt die zijn 3e van de avond weet te scoren. (3 – 4)
Na de rust weet ZVOB na wederom een doelpunt van Perry op aangeven van Arjan Mourits de stand gelijk te trekken. (4 – 4) Om daarna toch weer op achterstand te komen, door niet goed verdedigend komt WIA opnieuw op voorsprong. (4 – 5) Toch weigert ZVOB zich gewonnen te geven en opnieuw weet ZVOB de stand gelijk te trekken als Dylan van eigenhelft de bal snoeihard binnen schiet. (5 – 5)
Met nog 5 minuten op de klok is het Perry die een aanval van WIA onderschept en Joey Maal in stelling brengt die op zijn beurt ZVOB voor het eerste op voorsprong zet. (6 – 5) Toch weet ZVOB deze 3 punter niet vast te houden want 3 minuten voor tijd is het WIA zeer fortuinlijk via Marien Mourits de gelijkmaker binnen schiet en zo de eindstand bepaald op 6 – 6.
Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd tegen HWD 2 dat de ranglijst aanvoert.
 
ZVOB speelde in de volgende opstelling:1. Marien Mourits, 2. Joey Maal, 5. Johan Mourits, 6. Dylan Maal, 7. Arjan Schipper©, 9 Perry Akkerman, 10. Arjan Mourits.

Doelpuntenmkers:

Pery Akkerman 4x 
Dylan Maal 1x
Joey Maal 1x