zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

20-09-2021: Baby nieuws.

Op 19 Augustus 2021 zijn onze keeper van ZVOB 1 Marien Mourits en zijn vrouw Danielle trots ouders geworden van een dochter.
Bij de geboorte kreeg zijn de naam Fien Rianne mee van haar trotse ouders.
ZVOB wenst deze jonge ouders veel liefde en geluk met dit mooie wondertje.
Van harte gefeliciteerd.

02-09-2021: vv Goes 1 - ZVOB 1.

vv Goes te sterk in return tegen ZVOB.

Was de thuiswedstrijd tegen vv Goes nog een simpele overwinning voor ZVOB zo was de return voor vv Goes een dik verdiende overwinning.
Vv Goes speelde een prima wedstrijd en heeft laten zien dat ze enorm gegroeid zijn in hun spel en spelopvatting. Hoewel ZVOB 4 basis krachten miste en daarvoor 3 invallers had nam niet weg dat     vv Goes de bovenliggende partij was. In het begin golfde het spel op en neer met kleine kansjes voor beide teams maar in een tijdsbestek van 3 minuten liep vv Goes uit naar een 3 – 0 voorsprong. In de 15e minuut deed ZVOB dan ook een duit in het zakje, een schot van Joey Maal werd nog geblokt maar Han van Elzelingen wist de bal alsnog binnen te tikken, (3 – 1) Schoten van vv Goes worden gepareerd door Ferry Waardenburg, en Arjan Mourits is dicht bij de aansluitingstreffer maar zijn schot eindigt op de paal. In de 18e minuut is het dan wel raak als Arjan in 2e instantie de bal binnen schiet na een pass van Perry Akkerman. (3 – 2) Na 19 minuten spelen is het Arjan die een aanval van vv Goes onderschept en alleen voor de keeper niet faalt. (3 – 3) Thomas Keijzer is voor de rust nog dicht bij een doelpunt maar vind de doelman op zijn weg.

Na de rust moet Ferry direct handelend optreden op een schot van vv Goes. In de 35e minuut ziet Maurice Huizer zijn schot geblokt worden en uit de counter is vv Goes gevaarlijk maar Ferry brengt ook nu weer redding. Dan is het Thomas die vrij kan aanleggen voor een schot dat hard binnen valt en zo ZVOB voor het eerst op voorsprong zet in deze wedstrijd. (3 – 4) Lang staat deze stand niet op het scorebordwant 2 minuten later staat de gelijkmaker al weer in de boeken. Een vrije trap wort onberispelijk hard binnen geschoten. (4 – 4) Hierna neemt vv Goes het heft weer in handen en straft slordig balverlies van ZVOB goed af. Met enig fortuin komt vv Goes dan weer op voorsprong als de bal na een safe van Ferry ongelukkig via de voet van Arjan binnen valt. In de 40e minuut krijgt Han van Elzelingen een uitgelezen kans op beide teams weer op gelijke hoogte te brengen, maar hij schiet de toegekende strafschop over. In de laatste 2 minuten trek vv Goes definitief de wedstrijd naar zich toe door nog 2x te scoren. (7 – 4)
Zo eindigt de wedstrijd in een verdiende overwinning voor de gastheren van vv Goes dat enorm gegroeid is in hun spel en tactiek. Een bedankje aan Rowin van Dieren (vv Goes) voor de ontvangst en de return wedstrijd. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

ZVOB speelde in de volgende opstelling: 1. Ferry Waardenburg, 2. Joey Maal. 3. Perry Akkerman, 5. Ton Mourits, 7. Maurice Huizer 8. Thomas Keijzer, 9. Han van Elzelingen, 10. Arjan Mourits.
Afwezig: Marien Mourits, Johan Mourits, Dylan Maal en Arjan Schipper.

12-06-2021: ZVOB 1 - v.v. Goes 1.

ZVOB 1 verslaat v.v. Goes 1 in oefenduel.

Op 12 juni 2021 trad ZVOB 1 aan tegen mede 1e klasser v.v. Goes 1 voor een leuke oefenpotje.
Het zeer jonge team van Goes met vooral technisch begaafde spelers (dat zeer fijn is in de zaal) was het de 2e oefenwedstrijd voor dit beginnende zaalteam uit Zeeland. Tactisch kan er nog wel wat verbeteren maar het zeker een team met potentie voor in de toekomst. Lees meer:>