zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

02-03-2020: Brielle 1 - ZVOB 1.

ZVOB 1 verliest uit bij Brielle 1.

 

Op 2 maart 2020 stond de uitwedstijd tegen Brielle 1 gepland die gespeeld werd in het vestingstadje.
Beide teams waren verre van compleet en traden aan met elk 1 wissel. Nu is Brielle 1 ook met 1 wissel lastig te bespelen maar na de 11 – 11 in de heen wedstrijd was er hoop op een klein wonder.
Tegen alle verwachtingen in neemt ZVOB het voortouw en gaat brutaal opzoek naar e openingstreffer. Na 9 minuten spelen is het Perry Akkerman die een aanval onderschept en een voorzet op maat aflevert die door Arjan Mourits wordt binnen geschoten. (0 – 1) Niet veel later trekt Brielle de stand alweer gelijk en kan ZVOB weer opnieuw opzoek naar een voorsprong.
(1 – 1)
Als Perry na 16 minuten vanuit een achterbal de turbo aanzet is hou onhoudbaar net als zijn schot dat snoeihard binnen valt. (1 – 2) Nog voor de rust houd Marien Mourits ZVOB op de been als hij als overwinnaar uit de strijd komt tegen 3 Brielle spelers.
Na de rust komt Brielle alweer snel langszij door in de 27e minuut te scoren. (2 – 2) 5 Minuten na de gelijkmaker is het opnieuw ZVOB dat op voorsprong komt, na een voorzet van Joey op Han van Elzelingen weet Han in 2e instantie de bal achter de doelman te werken. (2 – 3) Maar opnieuw weet ZVOB deze voorsprong niet vast te houden en 10 minuten voor het einden komt Brielle voor de 3e keer op gelijke hoogte na een snoeihard schot in de kruising. (3 – 3)
In de slotfase vloeien de krachten weg bij ZVOB en blijkt Brielle fitter en individueel toch sterker dan ZVOB. In een mum van tijd brengt Brielle met 4 doelpunten de eindstand op het score bord om als winnaar van het valt te stappen. (7 – 4) Al met al was het weer een eerlijk ouderwets potje zaalvoetbal in de eilanden derby.
 
ZVOB speelde in de volgende opstelling: 92. Marien Mourits, 2. Joey Maal©, 6. Dylan Maal, 8. Perry Akkerman, Han van Elzelingen, 10. Arjan Mourits.
Afwezig: Johan Mourits, Arjan Schipper.
Coach: Peter de Kraai.

Doelpuntenmakers:

Perry Akkerman 1x
Han van Elzelingen 1x
Arjan Mourits 1x