zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

RS 3 - ZVOB 1  6 - 2  (4 - 1)

ZVOB 1 niet opgewassen tegen compact spelend RS 3.

 

Op woensdag  Oktober moest ZVOB 1 aan treden tegen RS 3, anderhalve week eerder werd RS 2 met flitsend voetbal aan de kant gezet. Maar zoals zo vaak “in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst” zo bleek ook deze avond. ZVOB kwam geen moment in de wedstrijd mede door het sterke compacte spel van de studenten. De eerste minuten gin de wedstrijd nog gelijk op, ZVOB zette hoog druk en RS bleef simpel overeind met een compacte verdediging. Uit een counter weet RS dan ook snel om te schakelen en zo een voorzet van de zijkant te verzilveren . (1 – 0) ! minuut later staat het weer gelijk als Dylan Maal een vrije trap breed speelt en Arjan Schipper de bal binnen schiet. (1 – 1) Hierna houden beide teams gelijke tred en zijn er kansen over en weer. Zo gaat een schot van Johan Mourits rakelings naast en moet Marien Mourits ook handelend optreden. In de 14e minuut krijgt invaller Tom Reedijk geel voor een duwfout maar ook nu weet ZVOB stand te houden met een man minder. Met nog 7 minuten tot de rust maakt RS ineens het verschil, met scherpe counters weten ze voor het rustsignaal uit te lopen naar een 4 – 1 voorsprong. Ook Han van Elzelingen kan met een schot in het zijnet hier geen verandering in brengen.
Na de rust gaat ZVOB op jacht naar doelpunten en moet RS opnieuw verdedigen. Een vrije trap van Joey Maal spat op de paal uiteen. Halverwege komt Joey alleen voor de keeper maar 2x is de doelman de overwinnaar. Wat ZVOB ook probeert het lukt gewoon niet door pech en scherpte voor het doel. In de 44e minuut weet RS uit een snelle counter wel het net te vinden en 1 minuut later is het opnieuw raak. (6 – 1). In de slotminuut is het Tom die nog een aanval van RS onderschept en zijn solo bekroond met een doelpunt en zo de eindstand bepaald op      6 – 1.
De volgende wedstrijd is de eilanden derby ZVOB 1 – Brielle 1 misschien kan ZVOB dan stunten tegen deze angstgegner van Vooren Putten. Aanvang 20:00 uur in de Boogerd.
 
ZVOB speelde in de volgende opstelling: 92. Marien Mourits, 2. Joey Maal, 5. Tom Reedijk, 69. Johan Mourits, 6. Dylan Maal, 7. Arjan Schipper©, 9. Han van Elzelingen, 10. Arjan Mourits.
Afwezig: Perry Akkerman.
Coach: Peter de Kraai

Doelpuntenmakers:

Arjan Schipper 1x  
Tom Reedijk 1x