zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

Steeds Hoger 1 - ZVOB 1   10 - 3

Opnieuw zware nederlaag ZVOB 1 tegen Steeds Hoger 1.

 

Op maandag 7 Oktober 2019 ging ZVOB 1 op bezoek bij Steeds Hoger 1 om daar jacht te maken op de eerste punten van dit seizoen, maar na 50 minuten zaalvoetbal droop ZVOB opnieuw af na een verdiende nederlaag tegen een goede tegenstander.
Om 20:00 uur trapte Steeds Hoger af. De eerste kleine mogelijkheden kwam op naam van ZVOB, een schot van Arjan Schipper ging naast en Joey Maal schoot ook naast na een pass van Perry Akkerman.
Langzaam maar zeker nam Steeds Hoger initiatief over en kwam ZVOB onder druk te staan. Voorlopig is het Marien Mourits die de ballen nog kan tegenhouden met veelal kunst en vliegwerk. Na 15 minuten is dan het verzet van ZVOB gebroken als Steeds Hoger een vrije trap hoog en hard in de kruising schiet. (1 – 0) ZVOB komt nagenoeg niet meer aan voetballen toe en Steeds Hoger krijgt kans op kans, Marien weet ziet nog wel een bal via zijn been op de paal eindigen maar kort daarna moet hij opnieuw capituleren. (2 – 0) In de 22e minuut lukt het ZVOB een mooie aanval op te zetten, het is Dylan Maal die Perry aanspeelt echter zijn schot wordt gekeerd door de doelman maar in de rebound weet Joey wel het net te vinden. (2 – 1) Lang staat deze stand niet op de borden, Arjan Mourits doet een verwoede poging zijn tegenstander de bal te ontfutselen maar begaat hierbij een overtreding met een strafschop tot gevolg. Deze wordt onberispelijk hard binnen geschoten. (3 – 1)
Nog voor het rustsignaal weet Steeds Hoger via een snelle combinatie ZVOB te overlopen en zo de ruststand op 4 – 1 weet te brengen. Nu bleek al dat ZVOB een zware 2e helft tegemoet kon zien.
Als de 2e helft slechts 2 minuten onderweg is scoort opnieuw Steeds Hoger uit een scherpe voorzet. (5 – 1) Voor ZVOB zit er niet anders op dan proberen de schade te beperken en proberen uit snelle counters Steeds Hoger pijn te doen. Bij een van d spaarzame aanvallen van ZVOB weet Steeds Hoger ook nog eens over een snelle counter te beschikken en zo balverlies van ZVOB afstraft. (6 – 1)
Halverwege krijgt ZVOB dan ook een strafschop die door Joey zuiver wordt binnen geschoten. (6 – 2) Hierna is het weer Steeds Hoger dat bepaald en snel uitloopt naar een 8 – 2 voorsprong. Alverwege de 2e helft weet Joey een bal te onderscheppen en zo alleen op de Steeds Hoger doelman afgaat en netjes de bal langs de keeper schiet. (8 – 3) Dat dit doelpunt alleen voor de statistieken is bleek wel enkele minuten later wanneer Steeds Hoger met 2 doelpunten de eindstand op de borden zet. (10 – 3) Een verdiende overwinning van Steeds Hoger die wat mij betreft 1 tot een van de favorieten gerekend mag worden in deze 1e klasse.
 
ZVOB speelde in de volgende opstelling: 92. Marien Mourits, 2. Joey Maal, 69. Johan Mourits,
6. Dylan Maal, 7. Arjan Schipper©, 8. Perry Akkerman, 10. Arjan Mourits.
Coach: Peter de Kraai.

Doelpuntenmakers:

Joey Maal 3x