zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

17-02-2020: ZVOB 1 - RS 3.

ZVOB 1 wint degradatie kraker van RS 3.

 

Op maandag 17 februari 2020 stond er een heuse degradatie kraker op de rol voor ZVOB 1 tegen RS 3.
Direct vanaf de aftap probeert ZVOB het spel te maken maar is niet scherp genoeg in de afwerking en anders is het de doelman van RS die zijn ploeg in leven houd. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en het duurt dan ook toto e 18e minuut voor dat de score wordt geopend. Het is Dylan Maal die zijn schot via de paal ZVOB op voorsprong zet. (1 – 0)
Nog voor de rust komt RS langszij als men in de 2e minuut de gelijkmaker binnen schieten. (1 – 1)
In de 2e helft gaat het al snel mis voor ZVOB 1, balverlies van ZVOB wordt door RS genadeloos afgestraft. (1 – 2) Na dit doelpunt probeert ZVOB de schade terug te brengen en het krijgt de nodige kansen, zo maakt de doelman van RS overuren en schiet Joey Maal op de paal.
Na 41 minuten is het opnieuw Joey die de paal raakt maar nu is Han van Elzelingen er als de kippen bij om de gelijkmaker binnen te tikken. (2 – 2)
In de slotfase krijgt een speler van RS een gele kaart en daar weet ZVOB optimaal gebruik van te maken, een voorzet van Han wordt door Dylan tot doelpunt gepromoveerd. (3 – 2)
Zo sleept ZVOB 3 zeer belangrijke punten binnen om verder afstand te nemen van de onderste plaatsen.
 
ZVOB speelde in de volgende opstelling: 92. Marien Mourits, 2. Joey Maal, 69. Johan Mourits, 7. Arjan Schipper©, 8. Tom Reedijk, 9. Han van Elzelingen, 10. Arjan Mourits.
Afwezig: Perry Akkerman.
Coach: Peter de Kraai

Doelpuntenmakers:

Dylan Maal 2x         
Han van Elzelingen 1x