zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

ZVOB 1 - Steeds Hoger 1.

ZVOB 1 stunt thuis tegen Steeds Hoger 1.

Op 3 februari 2020 moest ZVOB 1 aantreden tegen het hoger geplaatste Steeds Hoger 1, gezien de uitwedstrijd met ruime cijfers werd verloren en de mindere resultaten van de afgelopen wedstrijden moest er misschien wel gevreesd worden voor opnieuw een nederlaag, echter viel deze avond alles de goede kant op voor ZVOB1.
Vanaf de aftrap waren beide teams aan elkaar gewaagd en waren er kansen voor beide partijen, toch was ZVOB het dichts bij de openingstreffer als na 7 minuten spelen Arjan Schipper de bal op de paal schiet. Toch is het ZVOB dat verdiend de score opent, goed doorzetten van Joey Maal en een prima voorzet zorgt ervoor dat Han van Elzelingen de 1 – 0 op het scorebord zet. Toch weet Steeds Hoger 2 minuten later op gelijke hoogte te komen door een snelle aanval. (1 – 1) Fortuinlijk blijft ZVOB dan op de been als Steeds Hoger een keer de paal raakt en Marien die een bal die via de lat en de paal in zijn handen valt. Maar zoals zo vaak “geluk dwing je ook af” Toch komt Steeds Hoger 2 minuten voor de rust op voorsprong door de bal hard en zuiver langs Marien te schieten. (1 – 2)
Na de rust is het direct weer raak voor Steeds Hoger als binnen de minuut weer wordt gescoord door de Rotterdammers. (1 – 3) ZVOB moet even van de schrik bekomen maar al snel komt het terug in de wedstrijd als Joey Maal een vrije trap breed tikt en Arjan Mourits de bal zuiver binnen schiet. (2 – 3) ZVOB krijgt steeds meer grip op de tegenstander en creëert enkele doelpuntrijke kansen maar voor als nog is de doelman van Steeds Hoger die winnend uit de strijd komt. In de 34e minuut is het dan Perry Akkerman die ZVOB op gelijke hoogte brengt, vanaf de zijlijn weet hij de doelman te verrassen met een onvervalste punten. (3 – 3) Halverwege de 2e helft is het opnieuw raak voor Steeds Hoger, een vrije trap wordt reed getikt en snoeihard en onhoudbaar voor Marien Mourits in de kruising geschoten. (3 – 4) Opnieuw moet ZVOB opzoek naar de gelijkmaker en weet de wedstijd langzaam naar zich toe te trekken. Met nog 8 minuten op de klok is het Han die de bal prima terug legt op Perry die op zijn beurt de bal in de lange hoek schiet. (4 – 4) Nog geen minuut later weet Arjan een aanval van Steeds Hoger te onderbreken en Joey die en met de bal vandoor gaat om ZVOB op voorsprong te schieten. (5 – 4) Na dit doelpunt lijkt het verzet gebroken bij de zwartwitten. In de 46e minuut is het Han die Arjan vrij voor het doel aanspeelt en zo de marge op 2 doelpunten te brengen in het voor deel van ZVOB. (6 – 4) Verder geeft ZVO niets meer weg en speelt het geroutineerd de wedstrijd uit en pakt zo de eerste 3 punten van het jaar 2020, 3 dik verdiende punten.
 
ZVOB speelde in de volgende opstelling: 92. Marien Mourits, 2. Joey Maal, 69. Johan Mourits, 6. Dylan Maal, 7. Arjan Schipper, 8. Perry Akkerman, 9. Han va Elzelingen.
Afwezig: Arjan Mourits.
Coach: Peter de Kraai.

Doelpuntenmakers:

Arjan Schipper 2x
Perry Akerman 2x
JoeyMaal 1x
Han van Elzelingen 1x