zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

ZVOB 1 - VOC 1.

ZVOB1 verliest ook 1e thuiswedstrijd van 2020 tegen VOC 1.

 

Werd een week eerder de 1e wedstrijd van het nieuwe jaar verloren van WIA 2, zo ging ook de 1e thuiswedstrijd van 2020 nipt verloren van VOC 1.
Een gehavend ZVOB moest aantreden zonder Joey Maal, Johan Mourits en Arjan Mourits, gelukkig waren Thomas Keijzer en Johan van Tilburg bereid om de personele problemen enigszins op te lossen.
ZVOB begint fel aan de wedstrijd en dat resulteert in mogelijkheden voor Han van Elzelingen en Dylan Maal maar levert het geen doelpunten op. Bij de eerste de beste aanval van VOC is het wel prijs als de bal via de kluts over de doellijn verdwijnt achter Marien Mourits. (0 – 1) ZVOB probeert met enkele aanvallen de gelijkmaker te forceren maar de afronding is niet voldoende om de doelman van VOC te passeren.  Halverwege de 1e helft weet VOC wel het net te vinden en bouwen de voorsprong verder uit. (0 – 2) Direct na de aftrap is het Han van Elzelingen die op avontuur gaat en een prima voorzet aflevert op Dylan die de bal nu wel in het doel weet te schieten. (1 – 2)
Kort hierna is er een uitbraak van VOV dat de bal in de korte hoek binnen schiet. (1 – 3)
Na de rust weet ZVOB na 4 minuten de marge weer te verkleinen als Han zijn voorzet iets fortuinlijk via een VOC been in het net ziet vallen. (2 – 3) Maar opnieuw heeft VOV hier weer een antwoord op door 1 minuut later de bal langs Marien het schieten. (2 – 4) Opnieuw toont ZVOB veerkracht en is het Thomas Keijzer die een zelf opgezette aanval toto doelpunt weet te promoveren. (3 – 4) Toch is het VOC dat opnieuw een antwoord heeft op dat doelpunt. Uit een counter weten ze de marge wederom weer p 2 doelpunten te brengen. (3 – 5) Met nog 3 minuten op de klok is het Arjan Schipper die de spanning weer terug in de wedstrijd brengt met zijn doelpunt. (4 – 5) Helaas is voor ZVOB de tijd te kort om een verdiend gelijkspel uit het vuur te slepen zodat ook deze wedstrijd verloren gaat.
 
ZVOB speelde in de volgende opstelling: 92. Marien Mourits, 3. Johan van Tilburg, 5. Thomas Keijzer, 6. Dylan Maal, 7. Arjan Schipper©, 8. Perry Akkerman, 9. Han van Elzelingen.
Afwezig: Joey Maal, Johan Mourits en Arjan Mourits.
Coach: Peter de Kraai.

Doelpuntenmakers:

Dylan Maal 1x
Arjan Schipper 1x
Thomas Keijzer 1x
Eigen doelpunt 1x