zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

ZVOB 1 - WIA 2.

ZVOB 1 kan niet stunten tegen WIA 2.

 

Op maandag 30 september kwam WIA 2 op bezoek bij ZVOB 1 voor de 4e speelronde. WIA de koploper zonder puntenverlies en ZVOB nog puntloos onderaan de ranglijst. Dan hoop je op een stunt zeker met het gegeven dat de selectie deze avond overcompleet was. Helaas voor de blauw witten bleef deze stunt uit deze avond.
Om 20:00 uur floot Dhr. Bhondoekhan voor aanvang van de wedstrijd en mag WIA de bal voor het eerst in beweging brengen.
Het eerste gevaar komt van de kant van ZVOB met een schot op de lat van Perry Akkerman, het eerste doelpunt is echter voor WIA dat in de 6e minuut de score opent met een hard schot in de kruising. (0 – 1)
WIA wordt steeds meer de bovenliggende partij en ZVOB wordt ver terug gedrongen op eigen helft. Dan gaat het ineens allemaal heel snel en weet WIA in een tijdsbestek van 3 minuten 3x te scoren en zo al een bijna beslissend gaat slaat. (0 – 4) Enigszins bekomen van deze snelle tegendoelpunten  zoek ZVOB toch de aanval met als resultaat een schitterend schot van Perry in de kruising. (1 – 4) Na dit doelpunt kreeg ZVOB weer wat vertrouwen en kon zowaar enig gevaar stichten voor de doelman van WIA. Een schot van Perry gaat rakelings naast op aangeven van Dylan Maal en Johan Mourits ziet zijn vrije trap maar net naast gaan. Toch krijgt ZVOB loon naar werken als in de 20e minuut, en goede combinatie tussen Joey Maal en Perry wordt door laatst genoemde binnen geschoten. (2 – 4) In de slotminuut van de 1e helft lijkt de aansluitingstreffer eraan te komen maar met een ultieme krachtsinspanning weet de doelman van WIA Joey van het scoren af te houden.
De 2e helft is slechts 2 minuten bezig als ZVOB een corner mag nemen, Johan Mourits speelt Joey aan doe hard en zuiver de bal binnen schiet. (3 – 4) Toch is het WIA dat 2 minuten later weer de marge op 2 doelpunten brengt na een schot waar Marien Mourits het antwoord schuldig moet blijven. (3 – 5) WIA blijft de betere ploeg in het veld en in de 39e minuut wordt dit uitgedrukt in opnieuw een doelpunt van WIA. (3 – 6) Met nog 4 minuten te spelen is het Perry die een vrije trap breed speelt en is het Arjan Schipper de het speeltuig zuiver binnen schiet. (4 – 6) Het slotakkoord is echter voor de Rotterdammers die in de slotseconde de eindstand bepalen na een vlotte aanval. (4 – 7) Zo blijft ZVOB voor de 4e keer met lege handen staan en is het voor WIA de 4e keer dat ze de volle winst pakken. Voor ZVOB rest nu de rug te rechten en de volgende wedstrijd tegen Steeds Hoger te trachten de eerste punten van het seizoen te behalen.
 
ZVOB speelde in de volgende opstelling: 92. Marien Mourits, 2. Joey Maal, 69. Johan Mourits, 6. Dylan Maal, 7. Arjan Schipper©, 8. Perry Akkerman, 9. Han van Elzelingen, 10. Arjan Mourits.
Coach: Peter de Kraai.

Sponsor ZVOB 1:

Doelpuntenakers:

Perry Akkerman 2x
Joey Maal 1x
Arjan Schipper 1x