zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

09-03-2020: ZVOB 1 - WIA 3.

ZVOB 1 wint van WIA 3 en kruipt naar de middenmoot.

 

Maandag 9 maart 2020 moest ZVOB 1 aantreden tegen WIA 3, de uitwedstrijd werd nog nipt verloren deze avond won ZVOB overtuigend van de Rotterdammers.
Direct vanaf de aftrap zette ZVOB WIA onder druk en dat leverde al enkele kansen op zonder dat er gescoord werd. De score werd in de 9e minuut geopend door WIA die een voorzet van Joey Maal in eigen doel werkte. (1 – 0)
Na 11 minuten is Joey ook verantwoordelijk voor de 2 – 0 als zijn afstandsschot via de paal binnen ploft. (2 – 0) Nog geen 2 minuten later is het opnieuw raak, een mooie aanval via Joey en Perry Akkerman wordt door Arjan Mourits goed binnen geschoten. (3 – 0) Na een kwartier spelen is er dan de eerste kleine mogelijkheid maar nu weet Marien Mourits de boel te controleren.
ZVOB gaat echter vrolijk verder met aanvallen en scoren, als Arjan Mourits een mooie voorzet aflevert bij Dylan Maal die op zijn beurt na een mooie schijnbeweging de doelman weet te passeren.  4 – 0) Na 20 minuten is het dan raak voor WIA als een bal van richting word veranderd is Marien nu wel kansloos. (4 – 1) In de slotminuten van de 1e helft weet ZVOB nog 2x te scoren, eerst is het Dylan die de 5 – 1 op het score bord zet en Han van Elzelingen weet na een mooie aanval via Joey en Dylan de ruststand te bepalen op 6 – 1.
Na d rust neemt ZVOB iets gas terug zonder dat met echt in de moeilijkheden komt, sterker nog in de 36e minuut is het Joey die op aangeven van Perry de 7 – 1 scoort. Even weet WIA nog iets terug te doen als Marien redding brengt op een schot maar in de rebound alsnog kansloos is. (7 – 2)
Hierna is het weer ZVOB dat de boventoon voert. Arjan Schipper onderschept in de 40e minuut een aanval van WIA en via een 1-2 met Dylan weet ook hij zijn doelpunt mee te pakken. In het verdere verloop krijgen een speler van WIA en Dylan een gele kaart maar dit bleef zonden doelpunten, als opnieuw een speler van WIA geel krijgt weet ZVOB deze man meer situatie goed uit te spelen. Het is Han van Elzelingen die een voorzet van Joey binnen schiet. (9 – 2)
Door deze ruime overwinning kruipt ZVOB uit het dal en kruipt langzaam naar de midden moot.
 
ZVOB speelde in de volgende opstelling: 92. Marien Mourits, 2. Joey Maal, 3. Arie Kievit, 6. Dylan Maal, 7. Arjan Schipper©, 8. Perry Akkerman, 9. Han van Elzelingen, 10. Arjan Mourits.
Afwezig: Johan Mourits.
Coach: Peter de Kraai.

Doelpuntenmakers:

Joey Maal 2x           
Dylan Maal 2x
Han van Elzelingen 2x
Arjan Schipper 1x
Arjan Mourits 1x
Eigen doelpunt 1x