zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

 Shirtsponsors ZVOB:

Sponsor ZVOB 1:


Pathé is een Frans bedrijf en werd opgericht door de gebroeders Pathé aan het  eind van de 19e eeuw. Charles en Emile waren twee vooruitstrevende  filmliefhebbers die er in slaagden hun passie voor films te laten uitgroeien tot het wereldbedrijf dat Pathé tegenwoordig is. 
Klik op het logo voor meer informatie van deze sponor.


Sponsor ZVOB 2:
Sinds 1968 de kracht onder de vracht:
Palletcentrale B.V. is van oudsher gespecialiseerd in het in- en verkopen van gebruikte pallets.
In 1968 ontstond het bedrijf door in de Rotterdamse havens pallets te verzamelen, deze vervolgens te sorteren en terug te leveren aan producenten van diverse artikelen.
Voortgaande groei zorgde al snel voor de toename van het aantal vestigingen en de opening van onze hoofdvestiging in Moerdijk in 2000. In 2012 is onze ultra moderne palletfabriek in Sas van Gent geopend. Hierdoor hebben wij alle disciplines in eigen hand.
Klik op het logo voor meer informatie van deze sponor.


Sponsor ZVOB 3: 
 Café Het Hart is gevestigd in de Peperstraat in Oud-Beijerland.  Het pand waarin Café Het Hart gevestigd is, was vroeger een  oude kruidenierswinkel. Dit pand is medio 2002 volledig         gerenoveerd en omgebouwd tot het huidige café zoals het nu   is.  Minimaal 2x maal per seizoen houden we bij deze sponsor   onze  algemene leden vergadering, in een ongedwongen sfeer

kunnen wij als vereniging gebruik maken voor de bovenverdieping of het dakterras. Daar worden we dan uitstekend bediend door de gastheren Patrick en Arco Monster.
Klik op het logo voor meer informatie van deze sponsor.         

 


Sponsors ZVOB 4:

 


Sponsor ZVOB 5:                               "Under constrution"

 
 


Sponsor ZVOB 6:
 
Univar Solutions is onze jongste partner in sponsoring. Met trots zullen de spelers de naam Univar Solutions uirdragen in de beerdste zin van het woord.
Univar Solutions is van vele markten thuis in de chemie en industrie.
Klik op het logo voor meer informatie over deze sponsor.
 

 

Sponsor ZVOB 7:

 

 New Beer Frontier importeert bieren uit landen met een opkomende  biercultuur..
 Wij verkopen deze ambachtelijke bieren aan Nederlandse  bedrijven zoals restaurants, cafe's en bierspeciaalzaken.
 Ons Estse assortiment bestaat uit bieren van de (micro)  brouwerijen Õllenaut, Tanker,Vaat, Sori, Anderson's en Pühaste.
 Wij zijn New Beer Frontier, een nieuw bedrijf gericht op de import van  craft beer uit nog onbekende bierlanden. Onze focus ligt momenteel  vooral op Oost-Europa, met Estland en Polen in het bijzonder.
Tijdens een vakantie in de Baltische Staten zijn wij als drie bierliefhebbers geheel onverwachts in aanraking gekomen met tal van overheerlijke bieren. Hier in Nederland bleken deze niet verkrijgbaar te zijn. Dit heeft ons er toe doen besluiten om deze onderneming op te richten, met als missie Nederland bekend te maken met deze smaakvolle bieren.
Klik op het logo voor meer i
nformatie van deze sponor.


Sponsoren ZVOB 8:
 De omstandigheden binnen bedrijven veranderen sneller dan   ooit. Zo ook de mobiliteitsbehoefte van uw bedrijf. Denk aan   tijdelijke contracten en projecten of aan de inzet van hybride   auto's.
 Met een helder stappenplan helpt AA Lease u graag om uw   wagenpark efficiënt, flexibel en duurzaam in te richten. Hiervoor zijn verschillende mobiliteitsoplossingen.
 
 AA Rental is dé onafhankelijke verhuurmaatschappij in de regio   Zuid-Holland-Zuid. Met tien vestigingen zijn wij altijd dicht bij u   in de buurt. Naast de hoofdvestiging in Dordrecht vindt u AA   Rental ook in Gorinchem, 's-Gravendeel, Oud-Beijerland,   Ridderkerk, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.
 AA Rental beschikt over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van zakelijk én particuliere autoverhuur. Wij zijn in staat om de mobiliteit van uw organisatie en uw medewerkers onder alle omstandigheden te garanderen, eventueel in samenwerking met ons zusterbedrijf AA Lease. Dat doen we vanuit een duidelijke missie: optimaal maatwerk in flexibele mobiliteit!
Subsponsosor trainingspakken ZVOB 1:

 Wij hechten veel waarde aan service, kwaliteit, en hebben we   o.a. de focus op relatie. Niet alleen zorg voor uw auto, maar ook   voor u. En dat al meer dan 30 jaar.
 Waren we eerst op de automerken Fiat, Alfa Romeo en Lancia   geconcentreerd nu maakt Europese regelgeving het ons   mogelijk u meerdere merken aan te bieden. Graag maken we van deze nieuwe mogelijkheden gebruik om onze klanten nog beter en vooral voordeliger van dienst te kunnen zijn. Naast nieuwe auto’s hebben we uiteraard ook vele goede occasions in onze showroom staan. Onze jarenlange ervaring, BOVAG en RDW erkenning staan borg voor een goed en betrouwbaar product. Vele klanten hebben ons al op het nieuwe adres weten te vinden. Luc en het team zal u graag verwelkomen en als vanouds met veel plezier adviseren.

Sponsor reserve tenue ZVOB:

 

 Banden XL is de sponsor van het resreve tenue van ZVOB:
 Banden XL beschikt over de modernste apparatuur en een  montagestraat om uw auto vakkundig van banden te voorzien.
 Terwijl u van een bak koffie geniet, monteren en balanceren wij  de door u uitgekozen banden in een mum van tijd.
 In de wachtruimte kunt u onze Wifi gebruiken, zodat u rustig                                                                  verder kunt met uw werk. Klik op het logo voor meer informatie van deze sponor.

ZVOB staat voor:

Balsponsors:

 

 

 

 


 
Partners ZVOB: