zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

Balsponsors ZVOB.

 Binnenmaas Natuursteen is in de Hoeksche Waard en daar  buiten al tijden een begrip op natuursteengebied. Door jaren  lange ervaring kunnen wij u gedegen advies geven en  meedenken tot in detail. Doormiddel van een eigen werkplaats  en ruime voorraad, kunnen korte levertijden gehanteerd worden 
 


 Vanuit ons meesterschap in natuursteen helpen wij u om uw  herinneringen aan uw dierbare  te vertalen in een  grafmonument. Meedenken tot in detail, dat is onze  bedrijfsfilosofie. HW  Gedenkstenen is een samenwerking  tussen Binnenmaas Natuursteen en Skledar & Brandwijk.

 


ZeeBraBouw is een ervaren, kleinschalig, enthousiast bouwbedrijf uit Steenbergen. Opgestart in 2008 en specialist in betaalbare, individuele woningbouw in Zeeland en Brabant. Ook voor projectbouw, utiliteitsbouw en verbouw staat ons bouwteam voor u klaar. Onze klanten vinden flexibiliteit onze grootste kracht. Ga met ons in zee en profiteer.


 De basis voor kraamzorgorganisatie Madelief is gelegd door vijf  kraamverzorgenden met elk een passie voor het zorgwerk en  jarenlange ervaring in de praktijk. Deze ervaring hebben de  oprichters vertaald naar hun eigen visie op de kraamzorg.
 Wij streven ernaar binnen elk gezin waar wij voor mogen zorgen  rust te creëren, ter bevordering van het herstel van de moeder en kennismaking van het kindje met de rest van het gezin.”
 Voor ontwerp, opbouw, aanbouw of berbouwing kunt u terecht  bij W2 Bouw uit Nieuw Beijerland. Van fundering tot oplevering  zit u goed bij dit bouwbedrijf. Geïnteresseerd neem vrijblijvend  contact op voor een eerlijke offerte via:
 W2 BOUW B.V.
 Van Wassenhovenstraat 3 
 3264 AS Nieuw-Beijerland
 ☏ 0186-694397
 ✉ info@w2bouw.nl
Reedijk Auto Parts is een fris en flexibel bedrijf die zich Business-to-Business 
richt op branche van auto’s en auto-onderdelen. Alle bedrijven die enige affiniteit 
hebben met voertuigen en vaartuigen behoren tot de doelgroep.
Centraal in het bedrijf ligt het merk McGard®. McGard® is een wereldwijd bekend merk die beveiligingsproducten levert voor verschillende branches en onderscheidt zich aan alle concurrentie door uitstekende kwaliteit producten en een top-service.
1OO%KANTOOR is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van de totale Kantoor- & Project inrichting.
Wij bieden op een persoonlijke manier hoogwaardige (totaal)oplossingen voor ieder vraagstuk op het gebied van Kantoor - & Projectinrichting. Persoonlijk contact en een lange termijn relatie zijn voor ons erg belangrijk. Het motto van 1OO% KANTOOR is “ontzorgen” zodat u zich kunt richten op uw corebusiness. De korte lijnen in onze organisatie garanderen voor onze relaties een manier van communiceren met veel persoonlijke aandacht, flexibiliteit en betrokkenheid.

ZVOB staat voor:

Shirtsponsors:

Partners ZVOB: