zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

Partners ZVOB:

ONE keeper, de partner van de keepers. 
ONEkeeper.nl is een sportmerk gespecialiseerd in de verkoop en  marketing van ONE keeperhandschoenen, McDavid  beschermingskleding speciaal voor keepers en de Full90  keeperhelm en hoofdband. Daarnaast organiseert ONEkeeper.nl  keepersdagen keepersclinics en keepersvoorlichtingen bij  voetbalclubs.


AB Bloemsierkunst, de partner van onze bloemen.
AB Bloemsierkunst is sinds enekele jaren onze leverancier van  de bloemen. Bloemen voor een kampioenschap, jubilaris, een  blijk van waardering en voor een afscheid. Voor een mooi boeket  bloemen kunt te recht bij AB Bloemsierkunst uit Numansdorp.
 AB bloemsierkunst Voorstraat 24 3281 AT Numansdorp.


 Bakkerij Voordijk is een familiebedrijf waar inmiddels de 6e  generatie met veel enthousiasme al meer dan 100 jaar dagelijks  alle producten vers bakt. 
 In 1897 vestigde Goris Voordijk, van wie de vader en grootvader  bakkersknecht op Flakkee waren, zich als bakker in de  kerkstraat in Oud-Beijerland. Met de “Beestenmarkt” in oktober was het hoogtij met de verkoop van oliebollen. Alhoewel er geen beestenmarkt meer is, stamt uit deze tijd de term “oliebollenbakker Voordijk”. In 1919 verhuisde het bedrijfje naar de Molendijk 42. In de loop der jaren kwam zoon Johannes  in de bakkerij en volgde zijn vader op.
De jongste zoon van Johannes, Gerlé, kwam daarna in de winkel. In 1969 nam hij het bedrijf over en het assortiment werd uitgebreid met banket. De drie zonen van Gerlé zijn als zesde generatie actief in de bakkersbranche. De vestiging in Oud-Beijerland wordt gerund door Kees Voordijk, nu nog met hulp van vader Gerlé. De oudste zoon Hans is eigenaar van de bakkerij “Den Soeten Inval”in Goes. 
Bakkerij Voordijk is nu ook in Ridderkerk en in Hendrik-Ido-Ambacht geopend, waar Geert Voordijk 2 compleet nieuwe winkels heeft gerealiseerd.

Wij hopen u binnenkort in 1 van onze winkels te mogen begroeten! 
Ook partner worden bij ZVOB? Voor meer informatie mail naar: algemenezaken@zvob.nl

ZVOB staat voor:

Shirtsponsors ZVOB:

Balsponsors ZVOB: